Spreekuren

Als werkgever, verzekeraar of arbodienst kunt u ingeval van ziekte, een second opinion of aanhoudende klachten uw cliënt verzoeken om een onafhankelijke (bedrijfs) arts te bezoeken. Medity helpt u dan graag verder. Wij regelen een afspraak bij een geregistreerde (bedrijfs)arts bij ons op het instituut in Groningen of in de omgeving van uw cliënt. Maar ook online consults zijn mogelijk!

Nieuw:
Video Online Consults met onze bedrijfsartsen.

Hoe werkt een WeSeeDo Video Online Consult?

Medity werkt hiervoor samen met WeSeeDo. Er werken ruim 300 officieel erkende (bedrijfs) artsen, geneeskundigen en specialisten verspreid over het land in opdracht voor Medity.

Deze artsen kunnen door uw werknemer of cliënt bezocht worden. Maar het contact kan even zo goed via een Video Online Consult. Medity plant een WeSeeDo Video Online Consult in. De (bedrijfs)arts en zieke werknemer kunnen zo op korte termijn en zonder reistijd met elkaar in gesprek. Het is een gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de (bedrijfs)arts als de zieke werknemer. Met één klik start je meteen een videogesprek. Maar nog belangrijker is dat WeSeeDo helemaal niets opslaat. Daarom mag een (bedrijfs)arts deze video-tool gebruiken voor een medisch consult.

Deze online-oplossing zal uiteraard nooit een fysieke consult van de (bedrijfs)arts kunnen vervangen. Die blijven altijd nodig. Echter, in vele gevallen kan een Video Online Consult toereikend zijn en dat scheelt de (bedrijfs)arts en de werknemer veel tijd. Dit levert een efficiëntere werktijd en een kwalitatievere inzet van de (bedrijfs)arts op.