Verzuim

Ziekteverzuim is een onderwerp dat bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Er is specifieke kennis nodig en het is vaak een forse kostenpost. Wij weten uit ervaring dat een gedegen duurzame verzuimaanpak veel tijd en energie kan besparen.

Medity heeft ervaring en deskundigheid om het verzuimvraagstuk samen met u aan te pakken. Wij combineren uw kennis & ervaring met de onze! Middels deze gecombineerde verzuimaanpak zorgt u samen met Medity voor grip op het ziekteverzuim.

Consequente, transparante en persoonlijke verzuimaanpak AXSIO.

Verzuim is als zand in het radarwerk van uw organisatie, maar het is er en het zal er altijd zijn. Door uw verzuimvraagstuk op de juiste wijze te registreren, analyseren en Poortwachterproef te maken ontstaat er grip op uw verzuim.

Grip op verzuim is alleen mogelijk door een systematische, transparante en consequente aanpak. Medity ondersteunt u en uw werknemer hierbij en adviseert u op het gebied van uw verzuimvraagstuk. Wij denken graag op een efficiƫnte en doeltreffende manier met u mee om uw verzuimvraagstuk op te lossen.

Lees meer over AXSIO-Eigen regie bij verzuim